06.2019

NGO jako lider społeczny. Wystąpienia publiczne i komunikacja

Zapraszamy na szkolenie z zakresu kompetencji miękkich pt.: NGO jako lider społeczny. Wystąpienia publiczne i komunikacja, które odbędzie się w Krakowie, dnia 26.06.2019 (środa),w godz.: 9:30-16:45.

Zajęcia obejmą szereg zagadnień dotyczących efektywnej komunikacji i budowania postaw opartych na wzajemnym szacunku oraz otwartości na drugiego człowieka, a także na budowaniu społeczeństwa aktywnych i zaangażowanych obywateli.

Po ukończeniu szkolenia, uczestnik:

- pozna i zidentyfikuje postawy przywódcze, zarówno u siebie, jak i w swojej organizacji.

- pozna i przećwiczy zestaw technik ułatwiających występowanie przed publicznością,

- wzmocni swoje zdolności prawidłowego komunikowania się oraz opanowywania stresu podczas wystąpień.

Informacja - pobierz

Przedstawicieli małopolskich organizacji pozarządowych zapraszamy na bezpłatne szkolenie "Sztuka prowadzenia spotkań. Autorytet, wizerunek i skuteczność lidera".

Uczestnicy nauczą się prowadzić różnorodne spotkania tak, by osiągać zamierzone cele oraz wywierać pozytywny, szeroki wpływ społeczny. Dzięki ćwiczeniom dowiedzą się jak budować autorytet i efektywnie komunikować, tak, by świadomie kształtować swój wizerunek oraz trwale wzmacniać siebie i współpracowników.

Termin: 24 lipca 2019 r.; godz. 11.00-14.15

Miejsce: ul. Żułowska 51, Kraków

Związek Centralny Dzieła Kolpinga w Polsce oraz Stowarzyszenie Rozwoju Karier Doktorantów i Doktorów POLDOC realizują działania mające na celu wzmocnienie organizacji pozarządowych z terenu Małopolski w procesie stanowienia prawa.

Zapraszamy przedstawicieli małopolskich organizacji pozarządowych do udziału w Akademii Partycypacji Publicznej (edycja IV), która odbędzie się w terminie 20-22.08.2019 r. w Rezydencji Korona Tatr****  Zakopane.

Zapraszamy na szkolenie z zakresu kompetencji miękkich pt.: NGO jako lider społeczny. Wystąpienia publiczne i komunikacja, które odbędzie się w Krakowie, dnia 26.06.2019 (środa),w godz.: 9:30-16:45.